Goud kopen? (Gouden munten en baren)

Wilt u investeren in goud? Wij bieden u een aanbod in diverse gouden munten en gouden baren. Deze gouden baren zijn altijd LMBA-Certified en hebben Good-Delivery status, wat betekent dat u altijd zeker bent van de hoogste kwaliteit goud. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid assortiment aan gouden munten.


Catalogus downloaden

Resultaat 1–24 van de 901 resultaten wordt getoond

Uitgebreid goudassortiment

Bij 101 Munten bieden we een uitgebreid assortiment van goudproducten, waaronder zowel gouden munten als gouden baren. Onze collectie is met zorg samengesteld om te voldoen aan de behoeften van zowel de fervente verzamelaar als de strategische investeerder.

Onze gouden munten zijn niet alleen financieel waardevol, maar hebben ook een historische en artistieke waarde. Ze vertegenwoordigen verschillende culturen en tijdperken, en zijn vaak versierd met prachtige ontwerpen. Dit maakt ze niet alleen een geweldige investering, maar ook een stukje geschiedenis dat u in handen kunt houden.

Daarnaast bieden onze gouden baren een solide optie voor diegenen die op zoek zijn naar een meer substantiële investering in goud. Beschikbaar in verschillende gewichten, zijn onze baren van de hoogste kwaliteit, gegarandeerd door gecertificeerde keurmerken.

Investeren in goud

Investeren in goud bij 101 Munten betekent kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Of u nu uw eerste stap zet in de wereld van edelmetalen of uw bestaande collectie wilt uitbreiden, wij bieden de expertise en het assortiment om aan uw wensen te voldoen. Ontdek vandaag nog de fascinerende wereld van goud en begin aan uw glinsterende reis bij 101 Munten!

Bekijk alle goud producten