GOUD(EN) BAREN KOPEN

Bij 101 Munten zien we de blijvende waarde van goud en bieden we u een exclusieve selectie van gouden baren (ook bekend als goudstaven). Onze gouden baren zijn een slimme investering voor de toekomst en bieden daarnaast verschillende opties voor verzamelaars.

Toont alle 11 resultaten

Elke baar in ons assortiment is LMBA-gecertificeerd en voldoet aan de Good-Delivery standaarden, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Dit keurmerk staat wereldwijd bekend en garandeert dat uw gouden baren worden erkend en gewaardeerd, ongeacht waar u zich bevindt.

Goudbaar kopen

Onze gouden baren variëren in gewicht en ontwerp, waardoor u de perfecte keuze kunt maken die past bij uw investeringsdoelen en persoonlijke voorkeur. Of u nu een ervaren belegger bent of nieuw in de wereld van edelmetalen, onze gouden baren bieden een solide basis voor uw portefeuille.

Investeren in goud is meer dan alleen het bezitten van een kostbaar metaal; het is een erfstuk dat generaties lang kan worden doorgegeven. Ontdek vandaag nog ons assortiment en begin met het bouwen van uw gouden toekomst bij 101 Munten.

Bekijk alle goudbaren