Goud inkoop en verkoop

Bij 101munten staan we bekend om onze betrouwbare service en concurrerende prijzen voor het inkopen van goud. Of u nu gouden munten, gouden baren of specifieke verzamelmunten wilt verkopen, wij bieden u een eenvoudige en lucratieve manier om uw goud te verkopen.

Goud per gram verkopen

Wanneer u goud per gram wilt verkopen, is het belangrijk om te weten dat de prijs afhankelijk is van de zuiverheid en het gewicht van het goud. Bij 101munten maken we het gemakkelijk om de waarde van uw goud te begrijpen:

  • Bereken de waarde thuis: Gebruik de goudprijs op onze website om een schatting te maken van de waarde per gram. Voor goudbaren t/m 100 gram bieden wij op dit moment 98.75% van de goudprijs. Voor baren groter dan 100 gram, bieden wij op dit moment 98.25% van de goudprijs.
  • Snelle en transparante taxatie: Breng uw goud naar ons kantoor waar onze experts het zullen wegen en testen, zodat u direct een eerlijk bod ontvangt.

Bekijk de goudkoers

Gouden munten verkopen

Gouden munten zijn bijzonder waardevol en kunnen vaak boven de goudprijs verkocht worden, afhankelijk van de zeldzaamheid en de vraag. Bij 101munten waarderen we uw gouden munten op basis van de huidige marktwaarde en de verzamelwaarde:

  • Bullion munten: Ontvang tot 99% van de huidige goudprijs.
  • Verzamelmunten: Door onze specialisatie in verzamelmunten kunnen wij vaak een hogere prijs bieden dan andere handelaren.

Gouden tientjes verkopen

Gouden tientjes zijn een populaire vorm van Nederlands erfgoed en bezitten zowel historische als materiële waarde:

  • Berekening van de waarde: In een gouden tientje zit 6.048 gram goud. De waarde wordt bepaald door de goudprijs te delen door 1.000 en vervolgens te vermenigvuldigen met 6.048.
  • Actuele prijzen: Raadpleeg de bovenkant van deze pagina voor de meest recente prijzen en eventuele extra premies die wij bieden bovenop de basis goudwaarde.

Waarom kiezen voor 101munten?

Bij 101munten begrijpen we dat het verkopen van uw goud een belangrijke beslissing is. Wij bieden:

  • Transparante prijzen: Onze prijzen zijn altijd gebaseerd op de meest actuele marktgegevens.
  • Deskundig advies: Onze experts staan klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.
  • Veilige en snelle transactie: Geniet van een snelle en veilige verkoopervaring in ons kantoor, waarbij uw privacy en comfort voorop staan.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neemt u contact met ons op via onze website of telefoon. Verkoop uw goud met vertrouwen aan 101munten, uw betrouwbare partner in de goudhandel.

Neem contact op