VOORRAAD

Een van onze krachten is dat alle producten die wij verkopen, rechtstreeks vanuit voorraad leverbaar zijn. Dit betekend dat u niet twee tot zes weken hoeft te wachten voordat u uw edelmetaal in huis heeft en zodoende dus ook geen onnodig koersrisico loopt. Corona Update 16/3/2020: Voorgaande heeft vanaf onze start in augustus 2014 gegolden. Het zijn nu echter (tijdelijk) bijzondere tijden. Enorme volatiliteit op de financiële markten, beperkingen in vrijheid van bewegen (zowel qua werk als privé) en een exploderende stijging van de vraag naar fysiek goud en -zilver. Dit heeft er voor gezorgd dat veel van onze producten (we hopen tijdelijk) zijn uitverkocht. Wij hebben tijdelijk voor gekozen om geen back-orders van producten toe te staan. De reden hiervoor is dat aanvoer van edelmetaal niet gegarandeerd is. Daarnaast voeren wij een assortiment van ruim 1.200 producten. In deze tijd met enorme koersschommelingen is het voor ons niet mogelijk gebleken om de prijzen aan te blijven passen zodat wij een beleid kunnen hanteren waarbij de verkopen in grote mate vervangen kunnen worden door eenzelfde soort assortiment. Het is altijd mogelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen om te bespreken of er maatwerk mogelijk is ten aanzien van uw gewenste back-order.


VOORRAAD LOCATIE

Vanuit veiligheidsoverwegegingen hebben wij onze voorraad niet op het kantoor liggen maar op externe locaties. Voor het afhalen van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen.


AFHALEN VAN UW BESTELLING

Als u de bestelling wilt ophalen, is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. Dit omdat wij, uit veiligheidsoverwegingen, de voorraad niet op kantoor hebben liggen. Als u uw bestelling heeft geplaats en betaald, kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Het is helaas (nog) niet mogelijk om uw bestelling bij ons op kantoor te pinnen. Bij het ophalen van (uw reeds betaalde) bestelling, is het noodzakelijk om u te identificeren. Dit doen wij om er voor te zorgen dat de juiste persoon de bestelling mee krijgt. U kunt ook een volwacht afgeven voor het ophalen, neem hiervoor s.v.p. vooraf contact met ons op.