VOORRAAD

Een van onze sterke punten is dat alle producten die wij verkopen, rechtstreeks vanuit onze voorraad leverbaar zijn. Dit betekend dat u niet twee tot zes weken hoeft te wachten voordat u uw edelmetaal in huis heeft en zodoende dus ook geen onnodig koersrisico loopt.


VOORRAAD LOCATIE

Vanuit veiligheidsoverwegingen, hebben wij onze voorraad niet op het kantoor (de afhaallocatie) liggen maar op externe locaties. Voor het afhalen van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen.


AFHALEN VAN UW BESTELLING

Als u de bestelling wilt ophalen, is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. Dit omdat wij, uit veiligheidsoverwegingen, de voorraad niet op kantoor hebben liggen. Als u uw bestelling heeft geplaats en betaald, kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Het is helaas (nog) niet mogelijk om uw bestelling bij ons op kantoor te pinnen. Bij het ophalen van (uw reeds betaalde) bestelling, is het noodzakelijk om u te identificeren. Dit doen wij om er voor te zorgen dat de juiste persoon de bestelling mee krijgt. U kunt ook een volwacht afgeven voor het ophalen, neem hiervoor s.v.p. vooraf contact met ons op.